Vragen over een traject?
Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

ISO-certificaat voor Centrum Voortplanting Brabant

Het Centrum Voortplanting Brabant is opnieuw door keuringsinstituut Kiwa ISO 9001/15189 gecertificeerd!

ISO-certificaat voor Centrum Voortplanting Brabant

Datum: 16-03-2022

Het Centrum Voortplanting Brabant (CVB) van het ETZ is opnieuw door keuringsinstituut Kiwa ISO 9001/15189 gecertificeerd. De Kiwa-auditoren gaven tijdens de audit veel complimenten voor het continu bieden van uitstekende fertiliteitszorg, óók tijdens de coronapandemie.

De auditoren constateren dat de medewerkers van het CVB voortdurend werken aan verbetering, waarbij de patiënten centraal staan. Het betreft een internationale accreditatie. Patiënten en (huis)artsen kunnen er dus op vertrouwen dat de diensten van het CVB van uitstekende kwaliteit zijn, dat alle werkzaamheden professioneel worden uitgevoerd.

Het CVB helpt iedereen die te maken heeft met vruchtbaarheidsproblemen. Als zwanger worden niet vanzelfsprekend is, kan dit verschillende redenen hebben. Dan wil iemand graag weten of er iets aan de hand is en schakelen ze professionele hulp in. Het CVB helpt door de antwoorden op de vragen te vinden en door naar patiënten te luisteren.

Gynaecoloog en medisch manager Jesper Smeenk: “Ons team stelt de patiënt echt centraal en we streven er continu naar om onze zorg beter en veiliger te maken. De ISO certificering helpt hierbij; we zeggen wat we doen en we worden getoetst of we doen wat we zeggen. Het is voor alle betrokkenen fantastisch om te horen dat het CVB bij externe ISO audits veel lof krijgt voor de jarenlange inspanningen en dat de uitvoering van patiëntgerichtheid een voorbeeld is voor anderen. Het certificaat zullen wij met gepaste trots – weer – ophangen.”

De nieuwe accreditatie geldt tot 15 maart 2023

Klinisch embryoloog Yvonne Wurth, gynaecoloog Jesper Smeenk en hoofd Yvette Tooten zijn trots op de behaalde accreditatie.

Andere artikelen