De kliniek

Voor het uitblijven van een zwangerschap, een donorprocedure of het veiligstellen van eicellen of zaadcellen voor de toekomst, iedereen is bij het CVB in het ETZ van harte welkom voor professionele hulp en begeleiding.

Centrum Voortplanting Brabant (CVB) is onderdeel van Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) (met ziekenhuislocaties in Tilburg en Waalwijk) en werkt samen met afdelingen voortplantingsgeneeskunde uit regionale ziekenhuizen.

Als enige ziekenhuis in deze regio omvat onze zorg behandelingen waarbij de ondersteuning van een laboratorium nodig is. Hierdoor bestrijkt onze zorg het gehele gebied van het stellen van diagnoses en het aanbieden van alle reguliere en specialistische behandelingen. Denk onder andere aan donorprocedures, eicelvitrificatie, cryopreservatie, fatherhoodbanking, MESA en ICSI na TESE. Alleengaanden, lesbiennes, transgenders en heterostellen zijn hier welkom. We realiseren ons dat een vruchtbaarheidsbehandeling meer nodig heeft dan een behandeling van het lichaam en daarom bieden we emotionele hulp tijdens jullie traject.

Onze ambitie

Een kinderwens kan een diep menselijk verlangen zijn. Het vervullen van deze wens is voor ons een uitdaging waarbij wij ons uiterste best doen je hierbij te helpen. Dit willen we doen door buiten het gewone te denken en zorg te leveren die gericht is op jou. We zijn onderdeel van ETZ en bieden daardoor alle zorg die je nodig kunt hebben, ongeacht hoe je behandelingstraject gaat verlopen. Samen met jou doen we er alles aan om jouw kinderwens te vervullen.

Bekijk ons team

Het CVB vind je in ETZ, locatie Elisabeth, in Tilburg. We zijn onderdeel van dit ziekenhuis en je vindt ons op de begane grond, helemaal achterin op route 92. We hopen op deze wijze je privacy zo goed mogelijk te bewaken. Verder zitten we dichtbij de achteruitgang zodat je na een eicelpunctie snel op de parkeerplaats en bij je auto kunt zijn.

Bij vragen of een intakegesprek contacteer ons

Wij zijn bereikbaar
Iedere werkdag van 08.30 uur – 17.00 uur
In het weekend van 10.00 uur – 12.00 uur

Of vul je gegevens in.
We bellen je op werkdagen binnen 24 uur terug!