Vragen over een traject?
Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

De kliniek

Voor het uitblijven van een zwangerschap, een donorprocedure of het veiligstellen van eicellen of zaadcellen voor de toekomst, iedereen is bij het CVB in het ETZ van harte welkom voor professionele hulp en begeleiding.

Centrum Voortplanting Brabant | CVB

Centrum Voortplanting Brabant (CVB) is onderdeel van Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) (met ziekenhuislocaties in Tilburg en Waalwijk) en werkt samen met afdelingen voortplantingsgeneeskunde uit regionale ziekenhuizen.

Als enige ziekenhuis in deze regio omvat onze zorg behandelingen waarbij de ondersteuning van een laboratorium nodig is. Hierdoor bestrijkt onze zorg het gehele gebied van het stellen van diagnoses en het aanbieden van alle reguliere en specialistische behandelingen. Denk onder andere aan donorprocedures, eicelvitrificatie, cryopreservatie, fatherhoodbanking, MESA en ICSI na TESE. Alleengaanden, lesbiennes, transgenders en heterostellen zijn hier welkom. We realiseren ons dat een vruchtbaarheidsbehandeling meer nodig heeft dan een behandeling van het lichaam en daarom bieden we emotionele hulp tijdens jullie traject.

Onze ambitie

Een kinderwens kan een diep menselijk verlangen zijn. Het vervullen van deze wens is voor ons een uitdaging waarbij wij ons uiterste best doen je hierbij te helpen. Dit willen we doen door buiten het gewone te denken en zorg te leveren die gericht is op jou. We zijn onderdeel van ETZ en bieden daardoor alle zorg die je nodig kunt hebben, ongeacht hoe je behandelingstraject gaat verlopen. Samen met jou doen we er alles aan om jouw kinderwens te vervullen.

Bekijk ons team

Een fertiliteitstraject bestaat uit verschillende stappen die we doorlopen om je kans op een zwangerschap te vergroten

Erkend topklinisch expertisecentrum

Voor Centrum Voortplanting Brabant heeft het ETZ de erkenning van Topklinisch expertisecentrum ontvangen van STZ. Dit betekent dat Centrum Voortplanting Brabant hooggespecialiseerde zorg aanbiedt waarbij de patiënt centraal staat en dat medewerkers voortdurend werken aan verbetering hiervan. Beoordelingscriteria voor deze STZ-erkenning zijn onder andere patiëntgerichtheid, deelname aan professioneel netwerk, wetenschap, multidisciplinaire continuïteit van de patiëntenzorg en innovatie. De erkenning als Topklinisch expertisecentrum geeft dus aan dat er wordt gewerkt in een topklinisch klimaat.

Lees hier meer over onze erkenning

CVB vind je in ETZ, locatie Elisabeth, in Tilburg. We zijn onderdeel van dit ziekenhuis en je vindt ons op de begane grond, helemaal achterin op route 92. We hopen op deze wijze je privacy zo goed mogelijk te bewaken. Verder zitten we dichtbij de achteruitgang zodat je na een eicelpunctie snel op de parkeerplaats en bij je auto kunt zijn.

Wil je een intakegesprek of heb je vragen, neem contact op

Wij zijn bereikbaar
Iedere werkdag van 08.30 uur – 16.45 uur

Fertiliteitskliniek CVB in ETZ

Of vul je gegevens in.
Binnen drie werkdagen nemen we contact met je op!